Prøvetryk

Prøvetryk
Bestiller du prøvetryk får du et digitaltrykt prøvetryk af indhold og omslag på det bestilte papir, som ikke er samlet/limet. Prøven vil typisk ikke blive lavet på det endelige produktionsudstyr. Vær opmærksom på, at der derfor vil være en lille afvigelse fra prøvetryk til endeligt oplag i digital- eller offsettryk. OBS: Ved inkjettryk vil der være en større afvigelse, hvorfor der her kun vil være tale om en korrekturprint. .

Prøvebog
At få trykt en prøvebog betyder, at vi DIGITALTRYKKER en bog med omslag, limning, kachering, og som er færdigskåret i format. Ligesom ved prøvetryk kan du i digital- og offsettryk ikke 100% regne med farverne i bogen matcher det endelige oplag. Ønskes nøjagtig trykprøve ift. maskine/farver, så kontakt os, og så vil vi undersøge, om det er muligt ud fra dine specifikationer. OBS: Ved inkjettryk vil der være en større afvigelse, hvorfor der her kun vil være tale om en korrekturprint af en prøvebog.

Prøvetryk af omslag (IRIS-print / Cromalin)
Er et meget retvisende prøvetryk på specialmedie (halvblankt) og altså ikke på oplagspapir. Er kun relevant ved traditionel offsetproduktion.

Prøvetryk på BEST PRICE
Vi tilbyder simuleret prøvetryk på BEST PRICE produktioner, som ikke er samlet/limet.

Priser
Prøvetryk: 250 kr.
Prøvebog: 500 kr.
Omslag (Cromalin): 200 kr pr. side/ark.


OBS - forlængelse af produktionstid
Foretager du en komplet bestilling med prøvetryk eller prøvebog, sættes det endelige oplag ikke i gang, før du godkender dit prøvetryk til din projektleder.
Produktionstiden starter først, når prøvetryk er godkendt. Prøvetryk og prøvebog leveres normalt efter 2-3 dage.

Hvor tæt er prøvetryk/prøvebog på oplagstryk?
Simuleret prøvetryk/prøvebog laves på en prøvetryksmaskine, og er altid på oplagspapir, og derfor er farver og udtryk i prøvetryk meget tæt på oplagstryk - vi siger, at det er 95% retvisende.Korrekturprint
Vi tilbyder altid korrekturprint på alm. 90gr printpapir. Dette er gratis, men farver og udtryk er ikke nødvendigvis retvisende i forhold til oplagstryk.