Kachering

Vi anbefaler til hver tid at du påfører en kachering på dit omslag.
En kachering er en tynd plastikfilm som påføres omslaget, og beskytter bogen mod krakelering og giver en flot finish.

Kacheringstyper
Vi tilbyder følgende kacheringer:
 • Blank kachering
 • Mat kachering
 • Soufttouch kachering*

 • Anden type?
  Kontakt venligst din projektleder hvis du ønsker en anden type kacheringer (fx. linnedpræget og ridsefri mat kachering).

  OBS på fravalg
  Fravælger du kachering på din bog, skal du være opmærksom på risikoen for brist/krakeleringer/afsmitning i ryggen og på bogens omslag. Toptryk kan ikke holdes ansvarlig for dette!

  MAT kachering medfører synlige berøringsmærker
  Når du vælger MAT kachering ovenpå især ensartede mørke flader, så vil enhver berøring af bogen give et synligt mærke i overfladen. Dette er IKKE en fejl, men en normal præmis for mat kachering. Mærker kan opstå under transport, håndtering og efter at bogen er taget i brug. Ønsker du helt at undgå disse berøringsmærker, så kan du vælge ridsefri mat kachering, men vær opmærksom på, at overfladens udtryk og fornemmelse er meget anderledes og mere "plastikagtig" end den almindelige matte kachering.

  *) SoftTouch kacheringerne er uden reklamationsret
  SoftTouch kachering er en flot og lækker og blød kachering, men kacheringen "slipper" ofte i kanter og bukninger (kan ske allerede i produktionspreocessen eller senere under brug/læsning). Det kan til tiden fordre enddog meget lang tørre/hærdetid (flere uger) især når omslaget er med dækkende, mørke farver, så derfor fraråder vi SoftTouch kachering og modtager ikke reklamationer på denne kacheringstype.

  Det er muligt at påføre kachering på ubestrøgne kvaliteter, men vi kan ikke garantere for udseendet/udtrykket og for kvaliteten af dette.

  Prøver
  Bestil vores lak- og kacheringsprøvekit ganske gratis her.